Κριτική Επιτροπή

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και Επαγγελματίες που διακρίνονται για το αξιοσημείωτο έργο τους.

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής

Ρενάτα Μίχα

Ρενάτα Μίχα RD PhD FAHA
Αν. Καθηγήτρια Διατροφής | Πανεπιστήμιο Tufts, ΗΠΑ
Πρόεδρος, Global Nutrition Report | Development Initiatives, Αγγλία
Ιδρύτρια Food for Health

Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

Ελένη 	Αθανασοπούλου

Ελένη Αθανασοπούλου
Μέλος ΔΣ και Ταμίας ΣΕΣΔΙ, CEO Douni Health Products SA

Αικατερίνη	Αργυροπούλου

Αικατερίνη Αργυροπούλου
Επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξης PharmaGnose S.A. Επιστημονική Συνεργάτης Τμήματος Φαρμακευτικής (ΕΚΠΑ)  

Παναγιώτης	Βαραγιάννης

Παναγιώτης Βαραγιάννης
M.Med.Sc, Ph.D.c, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Υπ. Διδάκτωρ Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών  

Νίκος	Βιάζης

Νίκος Βιάζης
Γαστρεντερολόγος, Διευθυντής Γαστρεντερολογικό Τμήμα Γ.Ν.Α. “Ο Ευαγγελισμός ”

Γιώργος 	Γκουμάς

Γιώργος Γκουμάς
Καρδιολόγος, Διευθυντής Β Καρδιολογική Κλινική, Ευρωκλινική Αθηνών

Σπύρος 	Γρηγοράκης

Σπύρος Γρηγοράκης
Ph.D, Ερευνητής, Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ)

Αναστασία 	Δέτση

Αναστασία Δέτση
Δρ., Αναπλ. Καθηγήτρια Τμήμα Χημικών Μηχανικών, ΕΜΠ

Ανδριάνα	Καλλιώρα

Ανδριάνα Καλλιώρα
Αναπλ. Καθηγήτρια Διατροφής του Ανθρωπου και Τροφίμων, Τμήμα Επ. Διαιτολογίας-Διατροφής, Σχολή Επ. Υγείας και Αγωγής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Σπυρίδων 	Κανελλάκης

Σπυρίδων Κανελλάκης
Δρ,Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Ψυχολόγος,Πρόεδρος Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδας

Δήμητρα Καραγεώργου

Δήμητρα Καραγεώργου
RD PhD, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Ερευνήτρια – Πανεπιστήμιο Tufts, ΗΠΑ, Senior Nutrition Scientist – Global Nutrition Report, Development Initiatives, Αγγλία

Κώστας 	Κατσιανός

Κώστας Κατσιανός
Φαρμακοποιός, Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

Δημήτρης 	Κρικίδης

Δημήτρης Κρικίδης
Καρδιολόγος Επιστημονικός Συνεργάτης Β Καρδιολογικής Κλινικής Α.Π.Θ

Σταύρος 	Λαλάς

Σταύρος Λαλάς
Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Δημήτρης 	Μακρής

Δημήτρης Μακρής
Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας   

Ιωάννης 	Μουρτζίνος

Ιωάννης Μουρτζίνος
Δρ. Χημικός, Επίκουρος Καθηγητής Χημείας και Ανάλυσης Τροφίμων, ΑΠΘ   

Θανάσης 	Παπαθανάσης

Θανάσης Παπαθανάσης
Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, Μέλος ΔΣ Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Μέλος Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας

Πάρης Παπαχρήστος

Πάρης Παπαχρήστος
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc. Ιδρυτής του medNutrition.gr, Συγγραφέας

Παρή 	Ράπτη

Παρή Ράπτη
Ενδοκρινολόγος

Δημήτρης 	Ρίχτερ

Δημήτρης Ρίχτερ
Δντης Β΄Καρδιολογικής Κλινικής, Ευρωκλινική Αθηνών

Μαγδαλινή 	Σελανικλή

Μαγδαλινή Σελανικλή
LL.M, Regulatory Affairs & Quality Manager ISO PLUS, Treasurer EHPM, Δ/ντρια Κανονιστικών Θεμάτων ΣΕΣΔΙ

Ντορίνα 	Σιαλβέρα

Ντορίνα Σιαλβέρα
Δρ., Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κ. Κηφισιάς “Οι Άγιοι Ανάργυροι”, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ)

Aικατερίνη	Σκενδέρη

Aικατερίνη Σκενδέρη
Βιοχημικός, Καθηγήτρια Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Ανδριάνα	Τσιμπονερίου

Ανδριάνα Τσιμπονερίου
Ενδοκρινολόγος

Σταύρη	Χρυσοστόμου

Σταύρη Χρυσοστόμου
Επίκουρη Καθηγήτρια Κλινικής Διαιτολογίας, Τμήμα Επιστημών Ζωής, Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Χορηγοί

Natural Doctor

Τα βραβευμένα συμπληρώματα διατροφής Natural Doctor έχουν σχεδιαστεί από κλινικούς επιστήμονες στον τομέα της υγείας και της διατροφής, σύμφωνα με την τελευταία επιστημονική έρευνα.
Η συνέργεια είναι η μυστική συνταγή πίσω από τις φόρμουλες. Όπως και στη φύση, τίποτα δεν μπορεί να πετύχει από μόνο του, έτσι όλες οι φόρμουλες Natural Doctor είναι πλήρεις και παρέχουν ταυτόχρονη χορήγηση πολλαπλών θρεπτικών συστατικών σε ιδανική αναλογία και ποσότητα που συνεργάζονται για έναν κοινό σκοπό: να δώσουν στο σώμα τα θρεπτικά στοιχεία που του λείπουν για βέλτιστη υγεία.

Χωρίς Πρόσθετα
Τα συμπληρώματα διατροφής Natural Doctor είναι ελεύθερα από πρόσθετα, τεχνητές χρωστικές, τεχνητά αρώματα, διοξείδιο του τιτανίου, σιτάρι, μαγιά, γάλα, γλουτένη και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Βρίσκονται στη μορφή φυτικής κάψουλας, σχεδιασμένη να διασπάται φυσικά στο στομάχι, διασφαλίζοντας ότι όλα τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται κατά τη διαδικασία της πέψης.

Επιλεγμένα Συστατικά
Περιέχουν πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας, πατενταρισμένα ενεργά συστατικά, βιταμίνες στην ενεργή τους μορφή, εκχυλίσματα φρούτων και λαχανικών, πεπτικά ένζυμα, ιχνοστοιχεία, φυτικά εκχυλίσματα, αμινοξέα.

Solgar

H SOLGAR® ιδρύθηκε το 1947 στο Lower Manhattan της Νέας Υόρκης και είναι σήμερα ηγέτης στην αγορά των Συμπληρωμάτων Διατροφής παγκοσμίως. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της από την αρχή της δημιουργίας της είναι η παρασκευή και διάθεση εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής, με κύρια χαρακτηριστικά την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία, και με στόχο την προάσπιση της υγείας μας. Με πάνω από 450 προϊόντα, και παρουσία σε πάνω από 50 χώρες, η SOLGAR® μετρά 70 και άνω χρόνια αριστείας.

Η παρουσία της στην Ελλάδα ξεκινάει το 1992, όταν η ISOPLUS ανέλαβε την επίσημη αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων SOLGAR® στην Ελληνική αγορά. Σε αυτά τα 29 χρόνια, η δέσμευση της SOLGAR® για ασυμβίβαστη ποιότητα και αξιοπιστία, κατέστησαν το brand, ηγέτη στην ελληνική αγορά.

Υπό την Αιγίδα

Χορηγoί Επικοινωνίας

Χορηγoί BOUSSIAS

Διοργάνωση