Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάθετε σήμερα τα οφέλη της χορηγίας ή της υποψηφιότητάς σας!

Content

Άννα Μαρία Παπίρη, Κιν.: 6936533647, Κιν.: 6945753004, email: [email protected]

Υποψηφιότητες

Έλενα Καλογρίτσα, Τηλ.: 210 6617777 (εσωτ. 122), Κιν.: 6947897798, email: [email protected]

Χορηγοί

Natural Doctor

Τα βραβευμένα συμπληρώματα διατροφής Natural Doctor έχουν σχεδιαστεί από κλινικούς επιστήμονες στον τομέα της υγείας και της διατροφής, σύμφωνα με την τελευταία επιστημονική έρευνα.
Η συνέργεια είναι η μυστική συνταγή πίσω από τις φόρμουλες. Όπως και στη φύση, τίποτα δεν μπορεί να πετύχει από μόνο του, έτσι όλες οι φόρμουλες Natural Doctor είναι πλήρεις και παρέχουν ταυτόχρονη χορήγηση πολλαπλών θρεπτικών συστατικών σε ιδανική αναλογία και ποσότητα που συνεργάζονται για έναν κοινό σκοπό: να δώσουν στο σώμα τα θρεπτικά στοιχεία που του λείπουν για βέλτιστη υγεία.

Χωρίς Πρόσθετα
Τα συμπληρώματα διατροφής Natural Doctor είναι ελεύθερα από πρόσθετα, τεχνητές χρωστικές, τεχνητά αρώματα, διοξείδιο του τιτανίου, σιτάρι, μαγιά, γάλα, γλουτένη και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Βρίσκονται στη μορφή φυτικής κάψουλας, σχεδιασμένη να διασπάται φυσικά στο στομάχι, διασφαλίζοντας ότι όλα τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται κατά τη διαδικασία της πέψης.

Επιλεγμένα Συστατικά
Περιέχουν πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας, πατενταρισμένα ενεργά συστατικά, βιταμίνες στην ενεργή τους μορφή, εκχυλίσματα φρούτων και λαχανικών, πεπτικά ένζυμα, ιχνοστοιχεία, φυτικά εκχυλίσματα, αμινοξέα.

Solgar

H SOLGAR® ιδρύθηκε το 1947 στο Lower Manhattan της Νέας Υόρκης και είναι σήμερα ηγέτης στην αγορά των Συμπληρωμάτων Διατροφής παγκοσμίως. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της από την αρχή της δημιουργίας της είναι η παρασκευή και διάθεση εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής, με κύρια χαρακτηριστικά την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία, και με στόχο την προάσπιση της υγείας μας. Με πάνω από 450 προϊόντα, και παρουσία σε πάνω από 50 χώρες, η SOLGAR® μετρά 70 και άνω χρόνια αριστείας.

Η παρουσία της στην Ελλάδα ξεκινάει το 1992, όταν η ISOPLUS ανέλαβε την επίσημη αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων SOLGAR® στην Ελληνική αγορά. Σε αυτά τα 29 χρόνια, η δέσμευση της SOLGAR® για ασυμβίβαστη ποιότητα και αξιοπιστία, κατέστησαν το brand, ηγέτη στην ελληνική αγορά.

Υπό την Αιγίδα

Χορηγoί Επικοινωνίας

Χορηγoί BOUSSIAS

Διοργάνωση